GreatAuPair - Där vårdgivare och familjer klickar ™. Barnomsorg jobb och vårdgivare: barnomsorg, barnvakt, Au Pair, husdjursvakt, hushållning, handledare, personlig assistent och äldreomsorg.

Vanliga frågor


Allmänt

(5) [+] Hur registrerar jag mig? Vad är en betald medlem? Au Pair-definition - Vad är en AuPair? Au Pair & Nanny Lön: Hur mycket ska jag betala? Au Pair & Nanny Skillnader

Registrera | Logga in | Lösenord

(8) [+] Jag har tappat eller glömt mitt lösenord. Hur loggar jag in? Varför kan jag inte logga in? Var får jag mitt lösenord? hur ändrar jag mitt lösenord? Hur ändrar jag min e-postadress? Cookies Hjälp Behöver jag logga ut?

Navigering

(6) [+] Hur navigerar jag på webbplatsen? Vad är FastMatch? Vad är favoriter? Vad är FastFind och hur använder jag det? Vad är avancerad sökning och hur använder jag den? Hur får jag hjälp?

Betalt medlemskap

(6) [+] Vilka är mina betalningsalternativ? Hur man betalar via PayPal Vad händer om jag inte har ett kreditkort? Western Union-betalningar? Hur prenumererar jag ett betalt medlemskap? Är det säkert att använda mitt kreditkort på GreatAuPair?

Favoriter

(4) [+] Hur visar jag Mina favoriter? Kan jag se vem som har lagt till mig i sina favoriter? Hur tar jag bort profiler från min favoritlista? Hur döljer och döljer jag döljprofiler i Mina favoriter?

Mitt Konto

(10) [+] Hur redigerar jag min profil? Jag behöver hjälp med att ladda mina bilder, vad gör jag? Hur ändrar jag FastMatch-e-postinställningar? Hur ändrar jag e-postinställningar för favoriter? Hur avbryter jag mitt konto? Kan jag få ett nytt Locator-nummer? Kan jag inaktivera min profil? Hur aktiverar jag min profil igen? Min sökning är klar. Hur inaktiverar jag? Vad är ett lokaliseringsnummer?

Au Pair J-1 visumprogram

(6) [+] US Au Pair-programkrav Vad kostar Au Pair för ett J-1 visum? J-1 visakostnad och process för familjer i USA US Au Pair-programkrav för familj US Au Pair-programkrav för Au Pair Visa Information

Behöver du mer hjälp? Besök vårt supportcenter för snabba tips eller kontakta vår supportpersonal.

» Supportcenter

STÄNG X