GreatAuPair Kundrecensioner

GreatAuPair Kundrecensioner

GreatAuPair har hjälpt över 1 miljon familjer och vårdgivare att hitta sin perfekta matchning. Här är vad folk har att säga om våra tjänster.

1 2 3 4 Nästa

Skriv din egen recension Omsorgsrecensioner Familjerecensioner

Emma's Family, Newcastle, England Recensioner GreatAuPair för ...

Oktober 06, 2020

Det här var snabbt och enkelt att använda, jag har hittat en härlig Au Pair med glödande referenser från tidigare familjer, och vi är glada att träffa henne!

Andreas's Family, Eltville, Hessen Recensioner GreatAuPair for th ...

September 23, 2020

Till slut hittade vi en underbar barnflicka genom personlig rekommendation men vi kom i kontakt med fem kandidater på GreatAupair och gillade dem också mycket. Det viktigaste för att hitta någon som tar hand om ditt barn är förtroende. GreatAupair ger oss alla verktyg för att få en god uppfattning om möjliga kandidater och vi kommer att certifiera ...Mer

Valentina's Family, Bitetto, Puglia Recensioner GreatAuPair för t ...

September 08, 2020

Jag älskar greataupair webbplats och tjänsten som erbjuds. Jag har använt det i flera år nu och det har alltid hjälpt mig att hitta rätt matchning. Vi ses nästa år för ett nytt äventyr :)

Francesca's Family, Rom, Lazio Recensioner GreatAuPair för deras ...

Augusti 23, 2020

Vi är mycket nöjda med GreatAuPair.com, vi hittade alltid väldigt trevliga au-pair att bo med oss. Tack!

Steve's Family, Croydon, England Recensioner GreatAuPair for thei ...

Juli 23, 2020

Igen har Great AuPair hittat oss som vårdare för min far. Tredje gången! Bra gjort!

Charlene's Family, Kapstaden, Western Cape Recensioner GreatAuPai ...

Juli 18, 2020

Inom två veckor fann jag att jag var lämplig vårdgivare för min åldrande mamma. Jag gjorde en månads betald prenumeration på GreatAupair webbplats och det var allt jag behövde. Jag hade flera förfrågningar och hade kortlistat tre kandidater som jag sedan kunde prata med och göra referenskontroller. Den här webbplatsen var fantastisk, jag rekommenderar det här.

Sue's Family, Kiti, Larnaca Recensioner GreatAuPair för deras sen ...

Juni 06, 2020

Vi har varit mycket nöjda med vårdgivaren vi fick via webbplatsen. Hon är en fantastisk hjälp för min mamma, som lider av dålig artrit, hjälper till att lindra detta såväl som att vara en bra kock och hålla huset städat.

Holly's Family, Redondo Beach, Kalifornien recensioner GreatAuPair for the ...

Kan 04, 2020

Tanya var en fantastisk programrådgivare och rådde oss varje steg på vägen. Vi skulle gärna vara värd i framtiden, tyvärr på grund av COVID-19-situationen kan vi inte längre vara värd.

MARK's Family, Green Valley, AZ Recensioner GreatAuPair för deras ...

Mar 16, 2020

Jag tycker att din webbplats är mycket användbar och lätt att använda.

AK's Family, Manila, Manila Recensioner GreatAuPair för deras ...

Mar 16, 2020

Webbplatsen har hjälpt mig oerhört att hitta och anställa en lämplig kandidat. Tack.

1 2 3 4 Nästa

STÄNG X